Stikkord

, , , , , ,

Bare matmor tar på meg nok klær; dekken når det er kaldt, sokker hvis det er kaldere enn -10°C og hette når det er kaldere enn -15°C, så elsker jeg vinteren.

Jeg digger å løpe i masse snø, enten det er med Anita, Mari og vennene mine i Kompis hundehage, eller i hagen.

Men, du? Hva tror du jeg koser meg mest med bortsett fra snø, mat, sofakos og matmor? 

AGILITY!!

Anita prøver å lære seg hvordan hun med kropp og ord skal vise meg vei rundt på banen. Men hun har glemt noe viktig: Jeg er Lynet; løvejeger, sprinter og maratonløper. Min Marvelhelt er Flash. – Jeg hopper, sprinter inn i tunneler, raser over møner, tar ett par tunneler til, og av og til, litt sånn innimellom, ser jeg om jeg finner Anita. Og vi er som regel i samme hall. 

I februar skal vi visst på agilitykurs. Da skal jeg sikkert få lære hvordan jeg finner Anita når jeg har tenkepauser mellom tunnelene. Gleder meg masse