Våre hunder

Shalita kom til oss 14.juli 2012. En liten (61,5), men fantastisk tispe med et helt utrolig gemytt. Ikke redd for noe, rolig og sindig jente. Jobbet aldri gratis, men ga 100% når belønningen var riktig.

25.august 2016 fikk Shalita sitt kull med 7 fantastiske valper, derav Wadiwa. Mer motor skal man lete lenge etter. Jobber gjerne og mye, og er belønningen for dårlig, så finner hun på noe ugang så hun belønner seg selv. Mestvinnenede i både utstillingsringen, lydighetsringen, smeller, og blant topp 5 i både Rallylydighet og agility. 

30.mars 2020 fikk Wadiwa 11 valper, blant annet Tariro. Den minste valpen, men definitivt med den største viljen. Uansett hva du utfordrer henne i, gir hun alt: lydighet, rallylydighet, smeller, utstillinger, agility og blodspor. Elsker å bruke hodet, og bruker det båe raskt og mye.

Fra Wadiwa sitt kull beholdt vi også Masimba i deleie med Camilla Aasum i Oslo. En gutt som reagerer  litt på både brennesle og standardfor, men han er ennå ung, så vi håper han vokser det av seg.

Shalita
Shalita – in loving memory
Wadiwa
Wadiwa (Nasir/Shalita)
Tariro
Tariro (Écaille /Wadiwa)
Masimba (Écaille/Wadiwa)
Sikana (Lewis/Amelia)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..