Makaita Påfyll med instruksjon

Veiledet styrketrening og lydighetstrening av hund. Lokalt eller online. Kursoversikt finner du her: Makaitakurs

Ved å være bevisst viktigheten av adferd, holdninger, fleksibilitet, samarbeid, motivasjon, kunnskap og tilrettelegging kan man skape sin egen liste over viktige suksessfaktorer. Slik fremstår samarbeidet som et samkjørt team med forståelse og målrettet aktivitet i alle ledd. Påfyll skal bidra til å se alle selvfølgeligheter i nytt lys. Nye innfallsvinkler. Lære å se stort på det. Bygge forventinger rundt og kompetanse tilpasset målet ditt.

Godt trente muskler og kunnskapen om spesifikk trening rettet mot de rette muskelgrupper er vitalt for å kunne hjelpe hunder helhetlig til å prestere. www.nht.no

Jeg er utdannet styrkeinstruktør for hund ved Nordisk Heste-og Hundeterapiskole, høsten 2020. I tillegg er jeg utdannet NKK trinn 1 instruktør og har tatt eksamen i NKK Trinn 2 lydighet

Jeg har instruert småskala i hverdagslydighet, konkurranselydighet, utstillingshandling og eksteriørfokusert styrketrening siden 2015.

Jeg tilbyr kurs, privattimer, treningsplaner og sirkeltrening i eget, lite, men oppvarmet, lokale 1 mil fra Lillehammer sentrum.

Jeg kan kontaktes på Makaita Påfyll hundetrening,
eller via epost anita @ makaita.no

or follow me