Idag startet jeg rallysesongen med å bli nr 4 av 9 i klubbkonkurransen. Jeg gikk selvfølgelig kl.1 og matmor virker overlykkelig for at jeg hadde kobbel på. Det er vel ikke min skyld at andre hunder og hundeførere har lagt igjen hauger med lukter og godbiter på kunstgresset slik at jeg ikke alltid var der jeg skulle være. 🤩

Jeg er en lykkelig trollunge, så jeg fikk 177 poeng, med 3 trekk for stram line, 2 for snusing, 1 for fysisk kontakt med matmor, 3 trekk for at matmor måtte mase, det kalles visst dobbeltkommando, og 2 trekk for avstand fra fører. Det er da seriøst ikke min skyld at matmor ville rusle rundt på banen helt andre steder enn meg. Nei; Seriøst. Utforskeren i meg bare måtte sjekke ut litt saker og ting.

Som «belønning’ ble jeg børstet, badet, ørerenset, kloklippet og stappet full av godteri. Jeg eeeeelsker børsting og bading nå i røytetiden min.

Uansett. Sesongen er igang, keep the goodies coming.