Stikkord

, , , ,

Jippy. Tre måneder gammel og skikkelig pen! Jeg har blitt stor jente og kan gjøre akkurat som jeg vil…

Matmor sier jeg har «valpesertifikat» og at det er derfor alle de andre hundene lar meg hoppe, klatre og mase på dem så mye jeg vil, men jeg kommer til å fortsette med det leeeeenge, så det så..

Jeg prøver ihvertfall så godt jeg kan, men det er ikke alltid det er like lett å få viljen sin. Jeg hadde for eksempel besøk av bestefar, Masithelas Famous Akinzo (Kinzo). Jeg maste og maste, men til slutt skjønte jeg at jeg måtte legge meg ned å tigge om kontakt i stedet for å mase så fælt. Jeg skjønner ikke helt hva matmor mener med at Kenzo er en tåmodig mann, men det var ihvertfall skikkelig koselig med familiebesøk.

  

I det siste har jeg blitt litt bedre kjent med familiesøsteren min også. Hun er skikkelig merkelig. Har fire bein som meg, men lukter en blanding av leke, mat og søster.. De kaller henne skildpadde. Jeg er litt usikker på om vi bli gode venner eller ikke. Jeg passer ihvertfall på at hun ikke går så langt uten at jeg har kontroll. Hun blir også igjen hjemme når vi er ute og farter, bortsett fra når vi er på hytta, så hun slipper å sitte i bur… Jeg vil jo helst være foran i førersetet.

 

Og så har jeg en merkelig nabo. En kastrert Boarder Collie som heter Pus. Den virker litt nervøs, for den kommer aldri nærmere gjerdet enn dette, og hvis eierne tar han med på besøk knurrer han og  flekker tenner til meg.  Matmor er redd jeg skal hoppe over gjerdet og bli bitt når jeg blir litt høyere, men jeg får holde meg innafor gjerdet og være litt avstandsforelsket enn så lenge. Jeg later som ingen ting, jeg så kanskje den kommer litt nærmere for å hilse litt senere i år..

Og vet dere hva, eller? Matfar har kjøpt seg hytte, og der kan jeg hvertfall gjøre som jeg vil. Jeg kan tilogmed sove i senga sammen med matmor og matfar. Skal se de kanskje kommer til å angre på dette når jeg er utvokst… hehe. Jeg nyter det så lenge jeg kan. Det er også mange fine tursteder i nærheten.

   

Jeg fikk besøk av Stanley for første gang også. Han var skikkelig stor og tøff. Jeg var regelrett utslitt når jeg hadde hatt besøk av han en times tid.

 

Men jeg har helt glemt å fortelle dere noe. Jeg har en matbestefar og en matbestemor også. Når matmor og matfar jobber har de passet meg lik at burtreningen har blitt en lek. Jeg har rett og slett bare noen få timer på øret i buret etter at de reiser på jobb, så dukker verdens herligste hundepassere opp. Og jeg har to «nevøer» i byen. Nedenfor ser dere meg med matbestemor, på 9-årsbursdagsfeiringen til Magnus og i skogen med Lauritz.

  

Og så går matmor og jeg på valpekurs. Det er ganske greit, fpor det vanker mange godbiter på en treningsøkt. Heldigvis er det også litt leking etterpå, og et godt fang å hvile på når jeg kommer hjem. Her er det Magnus som har en god og lun plass på fanget i TV-stolen (så lenge det varer, hehe) og matfar på terrassen.

  

Som dere forstår har også denne måneden vært en begivenhetsrik måned. Og i tillegg til alt hverdagslig har jeg vært på fotballturnering og våte skogsturer.

 

Gleder meg til september også, jeg.