Stikkord

, , , , ,

image

Mine nysgjerrige valpeøyne har oppdaget en liten humle i rosebusken. Og rett bak kravlet en stor brun bille. Det var veldig interessant, så som den fasinerte lille frøken jeg er, stilte jeg meg opp og bivånet miraklet.
image
Og hva slags spennende (planker) befinner seg under denne fine klatrehaugen? Og hvorfor har matmor og matfar kjøpt så masse rare leker til meg når denne Imsdalflaska er så herlig å leke med? Jeg vet de har fjernet de løse delene, men den lager så herlige lyder når jeg biter i den.
image
Og hvorfor må de gjøre ting utenfor gjerdet? Er det så farlig å hente avisen og bære ut søpla? Skjønner de ikke at jeg vil leke hele tiden? Jeg blir så molefunken når jeg må vente på innsiden.
image
Men noe som er ganske gøy, er den klikkertreningen. Jeg gjør helt enkle ting som å stikke snuten borti en hånd, se på dem når de sier et merkelig ord, Shalita, og sette meg når de sier «sitt», og så hører jeg en merkelig klikkelyd og får herlige godsaker. Men jeg blir helt utslitt og sovner i merkelige stillinger..
image
Heldigvis får jeg også sove i armskroken slik at jeg får nok timer med prinsessesøvn.
image

Og i dag var det deilig solskinn, så jeg lekte med de herlige gule ballene som piper når jeg klemmer dem hardt.
image

Jeg har også blitt en rakker til å rømme lynkjapt ut i hagen med crocsene til matmor eller grisebitene som jeg kun får spise på i buret mitt.. så når solen varmet og skinte i kveld så sovnet jeg på en to tre ute på terrassen. Slik går de.. de dagene..
image