image
Lille Shalita utsettes for litt av hvert om dagen. Hun trenger ikke børsting ennå, men liker det likevel. Likeså er det helt greit når tyggepinnen holdes av oss.
Osiden vi skal klippe litt på klørne hver uke, blir de koser, sjekket og dillet med hver dag.
image
Og å gå turer er populært. Og det dukker alltid opp noe spennende hun kan glo lenge på.. for eksempler en liten kullbit..
image
Litt utpå formiddagen i dag var hytten utvasket og det var på tide å vende nesen nordover til Lillehammer. Der var det ny hage å utforske, nye gjerder å teste og masse moro. Hun ble også godt tatt imot av familien. Nevøene Lauritz og Magnus slet henne rett og slett helt ut med gavene de hadde med seg. Hun var så overlykkelig at hun nesten gikk av hengslene. Når de gikk sov hun i den nye stuesenga si i over to timer uten at hverken besøk eller Peppes’ pizzalukt fikk henne til å røre et øyelokk. Slitsomt å elske barn 😉
image
Og når en liten valp skal presenteres for sitt nye sove- og hvilerom; buret sitt, er det veldig fascinerende at hun tuslet rett inn og kastet innpå litt vann og tuslet ut igjen for å leke litt mer.
image
Klikkertreningen gikk supert idag også. Nå vet hun godt hva hun skal gjøre for å få klikket når jeg sier «ta» og hun satte seg tre ganger etter hverandre. Det eneste som var litt skummelt i dag var den snille nabohunden, Aron, men han får vi hilse på en annen dag i stedet 🙂

Nå skal matmor finne fram gulvmadrassen, så får vi se hvordan første natten på Søre Ål blir.