Stikkord

, ,

29.juni vil for alltid være en spesiell dag i vår historie som hundeforeldre. I dag fikk vi nemlig vite hvilken valp som skulle blir vår.

Øivind har mange herlige minner tiden med Happy (Hygen)og Bobby (Boxer) hundene fra barndommen.  Tinka (Rottweiler/Schäfer) og Lady (Flat coated retriever), var også hunder som aldri vil bli glemt, de to herlige hundene fra ungdomstiden, som jeg også var så heldig å bli kjent med når jeg traff Øivind i 1992.

Ikke minst husker vi begge Rottweileren Lussi, mor Annas hund frem til for bare noen få år siden. Og jeg glemmer selvfølgelig aldri Tanya, min families Dvergpuddel, fra jeg var liten. Hun var jo der fra før jeg var født.

Likevel er jeg overbevist om at når vi, midt i juli, reiser for å hente valpen vår blir det noe helt spesielt: vår egen familiehund 🙂 (Her er hun ca 5 uker)