Stikkord

Vinteren med rundt 15 kuldegrader gjør noe med oss alle. Vi går alltid 3 turer hver dag. 2 korte og en lang. Nå kreves det masse klær til både to-og firbeinte.

Når jeg spør hundene om de vil på tur, løper Wadi inn på hunderommet i håp om å slippe potesokker, men Tariro løper bort til gang døra og løfter opp høyre framfot; klar for første potesokk. Julian forflytter seg til kattehulen lengst unna verandadøra. Og til dere som akkurat tenkte at Wadi burde slippe potesokker, de kan komme og hjelpe meg med å ta dem på etter 70 meter i snø 😂 ❄️

Wadiwa hater kuldegrader, men elsker snø, Tariro tror hun er superwoman som ikke noen gang ville finne på å sette seg fast i dyp snø, og Julian vet at snø på bakken er oppskrytt. Det har han nok lært av meg

Etter 5-7 minutter er 8 potesokker på plass, dekken, sele, matmor har på vinterstøvler, buff, lue, tykke votter og lommene er fulle med godbiter og ekstra potesokker. Nå skal det sies at de sjelden mister en sokk, men med en meter snø i skogen har jeg ikke tenkt å lete dersom de mister en. Så better safe, than sorry.

Misunner jeg de med hunder som har underull og lang pels? Nope! Storkoser meg heller med klestørking i ny tørketrommel, sofakos under deilig teppe når vi er inne igjen, Julian som fornøyd maler og takker for at han fikk være igjen inne, og gløggen jeg fikk til jul… i små doser, så den varer lenge.

Nyt været folkens, finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær ❄️