Vårt planlagte valpekull nærmer seg mer og mer.

B-kull april 2019

Wadi er nå inseminert med vakre, flotte Ecáille og vi forventer valper 1.april, Shalita sine barnebarn; barnebarn-kullet

Jeg har kjent Ecáille siden våren 2016 og har besøkt han og eieren Slávka flere ganger i Tsjekkia. Han er en sunn, frisk og allsidig ridgeback med familielinjer fra både Norge, Sverige, Tyskland og Sør Afrika. Han har også et utrolig bra gemytt, som gjør han både tilgjengelig, omgjengelig og arbeidssom.

Wadiwa, fra mitt første kull, er foruten å være Norges mestvinnende ridgeback i utstillingsringen 2018, også blant landets beste i Lydighet (#1), Agility (#3), Smeller (#3) og Rallylydighet (#5). Og av klubbens ca 250 konkurrerende hunder, ble hun den tredje mest allsidige av dem alle. Det er jeg utrolig stolt av.

Her kan du lese mer om Wadiwa og Ecáille