image

April har vært veldig morsom og aktiv. Etter matmors sofapause i februar startet vi opptrening i mars. Muskler, hode og pels måtte på plass før vi kunne starte konkurransesesongen i april.

Jeg skjønner egentlig ikke problemet; hodet mitt er alltid der det skjer noe morsomt, musklene alltid beredt og pelsen rødbrun og fin. Er det så farlig med litt grevlingspragler i røytetiden, da?

image

Først ut i mars var det kurs i Konkurranselydighet med selveste Eva Bodfäldt, og så bar det avgårde med både trening og kurs hos verdens beste Hilde Ulvatne Marthinsen. Der får jeg virkelig trimmet synapsene.. 
I påsken fikk jeg overtalt matmor til 3-dagers hytteferie hos Johan og Mack før vi fortsatte med kurs med råeste Mona Kjernholm i april.

image

Snøen kom og gikk… og kom og gikk. Vi reiste til Sarpsborg i sør, Drammen og Letohallen litt midt imellom, og til Sunndalsøra i vest. Jeg rakk et lydighetskurs hos optimistiske Lene også.

På rallybanen testet jeg reaksjonen til matmor når jeg løp ut av ringen så vi disket, i lydighetsringen beviser jeg at jeg er en stri frøken med egne interesser, i utstillingsringen sprader jeg rundt som jeg pleier, og om natten sover jeg i brede prinsessesenger.

image

Forrige uke gikk jeg mine første blodspor med snilleste Birgit, og neste uke skal vi på kurs. Endelig skjønner matmor hva jeg digger mest… Nesearbeid.. Og ja, hektisk er gøy! Og helt vanlig, hehe.

image

Musklene er på plass, pelsen trenger litt mer tid, hodet er på gang og vi ligger ensomme og øverst på lydighetslista i RR-klubben samtidig som vi etter bare 4 utstillinger besøker 9.plassen på gullhundlista. Til helgen debuterer vi i klasse 3 med 4 øvelser jeg egentlig ikke kan, så nå er vi tilbake i «vanlig» gjenge.

Nyt våren alle sammen, hvit eller grønn.

image

image

image