image

Musklene mine er fortsatt i byggefasen, men definitivt på plass igjen etter høstens ufrivillige hvileperiode.

I dag prøvde matmor og André å klatre over tåka med oss fire hundene, og for å være helt ærlig tror jeg hun var glad jeg gikk i sele og fikk hjelp i oppoverbakkene opp til Amlisberget. Det var holke hele veien, og skikkelig bratt!! Det var litt godt å ha henne bak meg også, når jeg bare seilte bakover på låste bein flere steder

Da vi kom tilbake til Skredderhaugen var jeg skikkelig sliten, så jeg synes det så deilig ut å legge meg inntil matmor i sofa’n. På reaksjonen skulle jeg tro hun hadde vunnet i lotto. Må innrømme det ikke er hver dag jeg sover «i fanget». Lurer litt på om jeg skal fortsette med det… Hun stappet i meg en pølsesnabb som belønning… Jaja, jeg har dressert henne godt. Keep them coming.