Stikkord

, , , , , ,

Konkurransesesongen er formelt over for 2015.

image

Vi avsluttet sesongen med 4.plass i årets klubbmesterskap og jeg kommer til å savne alle kjøttbollene, Pedigreegodisene, ostegotteriene og alle lufteturene på Eidsvoll ved soloppgang. Nå må jeg stole på at Anita kjøper inn griseører til kveldskosen.

Matmor virker overlykkelig over resultatene, og jeg har vært på pallen i både lydighet klasse 1 og Rallylydighet klasse 2. Jeg må innrømme jeg har hatt noen disk i Rally, men da trente hun bare enda mer med Hilde, så jeg skjønte tegninga. Det var skikkelig gøy med sånn fri operant betinging når vi trente.

image

På vinnerlistene til rhodesian ridgebackklubben ble vi beste lydighetshund, nestbeste i Rallylydighet, og jammen klarte jeg ved hjelp av BIM-plassering med kuule André på nest siste utstillinga å bli 8.mestvinnende ridgeback (utstillinger).

image

image