Foto: Mari Aure/Hanne Lystad

Foto: Mari Aure/Hanne Lystad

‘Jeg er snart 3 år og enda klarer jeg å lure til meg godbiter bare fordi jeg dilter etter og «prøver», og jeg får lek og moro når jeg egentlig skulker unna. Matmor er fortsatt litt lettlurt. Men jeg er jo så pen at det er ikke så rart at hun går på limpinnen.

I dag gikk vi Rallylydighet klasse 2 igjen. Hadde det ikke vært for at jeg ikke ville sette meg ned på en av øvelsene hadde vi sikkert gjort det bra i dag også… Jadajada, jeg vet jeg skal sitte når matmor stopper, men jeg hadde satt meg ca 10 ganger allerede og det var ikke en godbit i syne…

Vi fikk «egentlig» 171 poeng, men siden jeg ikke satt meg, og matmor hadde repetert 3 øvelser allerede, ble det disk. Det gjorde vi sist også. Men da ville jeg ikke gå venstresvinger.. Blir spennende å se om matmor klarer å piffe opp lysten min på å prestere fremfor bare å tenke på mat i løpet av sommeren. Jeg må jo gi henne en sjanse.

Men jeg fikk griseøre når jeg kom hjem likevel. Jeg hadde jo helt seriøst vært skikkelig flink i går også. Jeg løp som en dronning i utstillingsringen i Lidöping, Sverige, bare mor var litt streng og klar i kommandoen, slik vi lærte av Siv-hilde. Hun var streng hun!!

I går ble vi nemlig best i klassen vår igjen. Jeg digger å vinne, og hopper lykkelig rundt når vi både vinner klassen og får CK. Blir litt ekstra glad, lissom, når matmor jubler.

Litt kjedelig med all kjøringen, da.. men vi bor hos Kari i Oslo og siden matmor ga meg sjansen, jaget jeg en katt rundt i borettslaget i dag tidlig. Herlig. Jeg digger kattejakt. Jeg er jo seriøst en løvehund.

Denne var tilogmed rød, katten altså, så da fikk jeg løsnet opp igjen liggestivheten fra igår. God grunn, pluss at matmor var så glad når jeg kom hjem igjen fordi hun plystret, at jeg fikk en godbit…  I morgen er det trening igjen, da er det enda flere godbiter i vente 🙂

11182234_10153134061866281_2941623007570199463_n