Stikkord

Naja har gått sammen med Yuki denne løpetiden og vi håper det resulterer i kattunger i slutten av september. Dette er Yuki sitt første kull, så vi krysser fingre for at gullet har gjort det han skal 🙂

Dersom dette kullet blir en realitet forventer vi kattunger med svært godt og trygt gemytt, svært god pelskvalitet, godt grønne øyne, flotte hodeprofiler, lange elegante kropper og flotte lange ben.

Supreme champion Yuki Makaita Mon Petit Gars og Internasjonal champion Wildtbergs Servernaja Zemlja. Yuki ble årets katt hos NORAK både som ungdyr og voksen hannkatt i 2022. Naja ble nr.2 årets katt voksen hunnkatt.

Yuki er helt fantastisk glad, uredd, sosial og godlynt katt. Han maler høylydt bare du ser på han og koser så mye du vil, når som helst.

Naja er sosial, svært oppsøkende, uredd og godlynt. Hun er litt mer selektiv når hun ønsker å kose, men koser seg i fanget og på skuldrene til alle som kommer på besøk.

Begge kattene er gentestet, og er fri for alt rasen kan testes for av arvelige uønskelige gener. De er svært godt premierte på utstillinger i både inn og utland. De er også øyelyste fri begge to, samt testet fri for kattesykdommene Fiv og FeLv

Naja har hatt ett kull tidligere, og Rocky og Elias ble to vakre gutter vi er stolte av.