Kennelens trollunge, Wadiwa. Moren til mine to andre jenter: Tariro og Kamoto, ble beste tispe under årets rasespesial. En repetisjon fra 2018. Da var hun nesten 3, nå er hun snart 6 år. Jeg bøyer meg i støvet, men er så inderlig stolt av mitt eget oppdrett. Wadiwa er mor til 20, titulert i både Rally lydighet (RL), RIK-lydighet (IBGH), konkurranselydighet (LP) og både som Norsk jr. Vinner, Svensk Vinner og utstillings Champion i 3 nordiske land. Vi har flere modige mål før hun blir veteran, så de neste 2 årene blir fortsatt gøyale og spennende. Måtte helsen fortsette å være supersterk.

Fra rosettveggen har hennes yngste datter, Kamoto, spist opp 2 internasjonale cert og en beste rasespesialtispe rosett, så kanskje det betyr at hun, Kamoto, som ble beste tispevalp på helgens rasespesialen har tenkt å bli like vakker som sin mor? Time will show, og jeg gleder meg stort til turen videre.