Søndag 20 mai, bare noen dager før jeg, Wadi, ble 21 måneder, ble jeg beste tispe på ridgebackspesialen 2018.

Sammen med verdens morsomste hundefører, Alex Lund, vant vi over alle de andre jentene. Bare en blond gutt fra Trondheim slo oss på målstreken.

Vi fikk også bekreftelse på at jeg var 7.beste ridgeback på gullhundlista 2017, og 3.beste lydighetsridgeback 2017.

Oppdal vil bli nok et følelsesladet sted for Matmor Anita å gråte litt for når hun reiser forbi eller besøker. Slik som Malungen; mamma Shalita ble 6.beste tispe når hun var bare ett år. Ålesund; Shalita ble champion, Stavanger; Shalita ble født. Ål; Shalita fikk sitt første Cert. Orkdal; Jeg fikk mitt første Cert, 9måneder gammel. Lillestrøm; Matmor og jeg ble norsk juniorvinner 2017. Moss; jeg fikk min første tittel i Rallylydighet.

Matmor gråter egentlig ganske ofte… Gledestårer, altså…

Nå må vi se videre fremover. Nye åkre å pløye som noen ville sagt.

Her er bildene fra BISS-18: