Lillesøster Nikki var på sin første utstilling idag, og jeg ble BIS2. 🌟⭐🏆

Dommeren synes Nikki var både lekker og velvinklet. Lillesøstera mi måtte dessverre dele kroner med storesøster Kamali, så de har bare en hver, men det var gøy å løpe venstresvinger sammen med henne. Det var herlig gulv å løpe på så vi løp masse uten å skli. Da er det gøy å være ridgeback. I Sandefjord følte jeg meg nemlig litt som Bambi på glattisen.

Selv ble jeg beste unghund, BIR, BIG, BIS uh og til slutt BIS2 ⭐ Jeg fikk også mitt første skandinaviske cert 🌟og fikk følgende kritikk: Wadiwa, 17mnd, utmerket type og størrelse med utmerket temperament. Velskåret hode, korrekt saksebitt, god kropp, god front og frambein, velvinklet bak. Utmerket pels og farge med god ridge. Korrekt ansatt hale, gode poter og godt bevegelsesmønster, men kan bli litt mer parallell. Dommer: Kåre Halvorsen, DK. BIS-dommer: Meik Silva Quintino, D.

Nå skal jeg ha konkurransefri i 2uker.