Denne bloggen har vært min, Shalita sin, i snart 5 år. Og siden det er matmor som skriver, har det vært så som så med tid til skriving. 

Amahle-kullet mitt er 6 måneder gamle idag. Tiden har gått kjempefort og det er heldigvis 7 lykkelige valper spredt over store områder: Wadiwa bor hjemme hos Anita og meg. Kamali bor på Gjøvik, Ekira på Majorstua, Lora i Spikkestad, Nikki i Kongsberg, Jølle på Notodden og Amelia i USA. Hun har det enorme huset og den råeste hagen av oss alle. Og ingen snø. 

På bildet i midten er det bare 10 timer til første valp, Kamali kommer. Da var jeg litt redd. Godt matmor Anita var der så jeg kunne føde første valpen på fanget hennes. Det var veldig bra André var med oss. Jeg er veldig glad i André!

Wadiwa digger snøen som daler ned om dagen, jeg synes fortsatt at den er fin på bakken og helt pyton når den daler ned fra åven. 

Og til alle dere som sier det er deilig å være to.. har dere sett ørene mine? Jeg lover på tro og ære at hvis hun ikke snart slutter å henge i halsen min og i ørene mine, må jeg begynne å si ifra. For det gjør jeg ikke idag. Jeg er jo en moderne mor som lar barna oppdage konsekvenser på egen hånd må vite. I følge matmor Anita er det visst ca ett år til hun gir seg.. Ja, det er vel omtrent samtidig som jeg håper å få nye valper. Hun er skikkelig gøy å leke med. Og heldigvis treffer jeg de andre ungene mine av og til også. Noen må jo dressere dem ❤️