I dag var jeg i skikkelig god form og dro med meg matmor nesten 4 kilometer. Jeg har ikke orka mer enn korte rusleturer i det siste for jeg har vært drektig i 56 dager og er litt daff om dagen, så hun ble litt overrasket. Nå slacker jeg’n på sofa’n og drømmer om de 7 jeg har i magen (se bilde lenger med)

20160820_113616-kdcollage

 

Babyene i magen min er så utrolig aktive. Matmor holder på magen min så fort hun setter seg ned og slapper av. Jeg pleier å dytte snuten min kjapt inn bak ribbeina mine, da klarer de å ligge rolig et lite øyeblikk. Så er det på’n igjen.

Dyrlege Christopher hos ABC tok bilde av dem og mener det er 7 små på vei. Ikke noe rart jeg har lagt på meg 7,5 kilo og minst 18cm rundt magen. Jeg tror både matmor og jeg gruer oss til opptreningen i november 😂

Menkerud,Anita Shalita_CR_20160819_155309_1

Røntgen Shalita 190816

Og så har kjæresten min blitt viltsporchampion hjemme i Sverige. Han er et arbeidsjern. Ble utstillingschampion for noen uker siden også. Fineste vakreste kjæresten min Nasir.