Makaita Katteri

Makaita katteri ble virkelighet i 2020 og vi fikk vårt første kull med kattunger 24.desember 2022.

Yuki, Naja og Julian, alle fertile utstillingschampioner

Vi planlegger vårt neste kull, sensommeren 2023 mellom vår egen Intenasjonale champion Naja og vår egen Supreme champion Yuki.

Vi forventer et kull med et flott rasetypisk utseende, super pels, ekstremt godt gemytt og dertil svært sosiale og oppsøkende.

Julian vår første katt blir 4 år sommeren 2023, og jeg er 100% forelsket i både han og katterasen Russian blue. Han er idag internasjonal champion.

Som med alt annet er jeg «all in», og etter leten etter Wynterwynd-linjer, som jeg har forelsket meg helt og holdent i, som perfekt match til vår supervakre Julian, og med et Russian blue utseende og gemytt jeg ønsker å avle med, endte jeg opp med nok en katt fra Julians oppdretter Ywonne Wildtberg, Naja.
Naja kom til oss i 2021 og er en helt fantastisk sosial og skravlete prinsesse. Vi gleder oss stort over hennes første kull fra julen 2022. Trygge og vakre kattunger. Naja er også internasjonal champion.

Julian, vår vakre Skandinavisk utseende Russian Blue ble raskt internasjonal champion, og er far til to kull i Norge. Han er pensjonert fra utstillinger/show og jeg ønsket meg en ny hannkatt som kan bo hos oss og være min nye utstillingskatt.

Yuki flyttet hjem til oss 14.februar 2023 fra Polen. Han har en blanding av show-linjer og tradisjonelle linjer, så han blir som Naja en moderat utseende «moderne» Russian Blue. Han er en skikkelig tøffing, svært kjælen og sosialt oppsøkende.

Vi søkte om å få Kennelnavnet vårt, Makaita, godkjent også som stamnavn for oppdrett av katt, i tillegg til rhodesian ridgeback, og så var vi plutselig igang. Vi er godkjent katteri i både FIFE og CFA.

Stamnavn CFA (USA)
Sommer 2020

Naja sine linjer er selvfølgelig totalt forskjellige fra Julian, så dersom det skjer et uhell, eller vi planlegger kull med bruk av egne katter er de en perfect match ❤️❤️