Anita

Denne nettsiden startet som en blogg i 2004. Shalita HandlingMidthjell7Først om hverdagen min og hvordan jeg elsker å lete etter gode sider ved livet –
hverdagsgleder. https://menkerud.wordpress.com/

Jeg er utdannet innenfor hotelladministrasjon, internasjonal markedsføring og personalledelse, og har jobbet mange år som hotelldirektør. I 2004 ble jeg yrkesfaglærer, videreutdannet meg videre innenfor pedagogikk og har i dag en master i yrkespedagogikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg flyttet hjem igjen til Lillehammer i 2006.wpid-IMAG0467-1.jpg

I 2012 skjedde det noe som forandret livet mitt – først litt – så mer, og nå lever jeg et relativt dramatisk forandret liv i forhold til før. Jeg kjøpte meg hund!

Min første hund var i familien fra før jeg ble født – en liten dvergpuddel, Tanya! Men etter at hun døde en gang på 70-tallet kom det ingen ny hund inn i mitt liv før jeg traff min mangeårige samboer i 1992. Først et par herlige blandingsunder Tinka (Schaefer/Rottweiler) og Lady (Flatcoated Retriever mix), deretter Rottweileren Lussi.

Men så, våren 2012 bestemte jeg meg for at jeg ville ha min egen hund. Livet hadde
forandret seg mye ett par år før dette og jeg hadde tid, energi og vilje til å ha min helt
egen hund. Det var et skikkelig letearbeid som ble igangsatt for å velge rase.

Jeg hadde likevel en vakker, fantastisk rolig, sindig, majestetisk hund i minne. Linn‘s ridgeback Amagebas Chekesha Nja, Inja. Jeg hadde møtt henne bare en gang, men selv om det var tilbake i 2003, satt den som klistret i minnet mitt.

Etter timesvis på PC-leting og etter god hjelp fra to gode venninner kontaktet vi tre oppdrettere. Valget falt på Kennel Afland, og Shalita ble min 14.juli 2012.  IMAG6233_BURST012_1

Vinteren 2015/2016 begynte jeg min utdanning for å bli NKK trinn 1-instruktør. Etter å ha bestått eksamen mangler jeg nå kun noen få assistenttimer på å bli sertifisert/godkjent selvstendig instruktør.

2 tanker om “Anita”

  1. Er det mulig at vår hund, Aron, er bror til Shalita? Han kjem også frå Kennel
    Afland. Vi har overtatt han etter ei familie i Stavanger. Han er født i mai 2012.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..